Quadira's Meriva du ChanGuis                                                                                                                                
abessijnse poes sorrel

Meriva is de dochter van Quadira en een zeer leuk speels ding. Ze had door haar speelsheid nauwelijks tijd om echt te knuffellen met ons. Sinds de zwangerschap van Anouck is ze echter 100% omgeslagen en haalt ze met grote regelmaat haar knuffels ongeacht waar we mee bezig zijn.

Samen met Noa welke slechts 1 dag jonger is haalt ze het nodige kattekwaad uit. Ook leuk die hoge planten!!! Oh sorry, waren die niet om tussen te spelen!!!

Noa en Meriva zijn vanaf hun geboorte al samen met elkaar en liggen nu nagenoeg altijd ook bij elkaar boven in de klimpaal. Waar kattekwaad uitgehaald wordt zijn ze dan ook altijd samen te vinden. Ook zitten ze graag achter hun moeders Quadira en Tiffany aan. Helaas voor hun winnen ze het van Quadira nauwelijks, maar dan is (pleeg)moeder Tiffany aan de beurt.

De partner zoektocht voor Meriva is nog even uitgesteld. Meriva is hormonaal ontregeld en schijnzwanger. Ze staat nu aan de medicijnen om alles tot rust te krijgen en hopelijk slaat dit goed aan zodat ze alter alsnog een nestje mag krijgen.


Eline geeft Meriva haar op de show in Zutphen gewonnen snoepjes uit een supper pakket!!!
 

Algemene informatie:

stamboom link

bloedgroep A "uitslag"
patella vrij "uitslag"
PKdef vrij "uitslag"
PRAgen "uitslag"