Welkom op onze nieuwspagina

8 maart 2011 Onze ras vereniging Somali Abessijn Nederland organiseert een foto wedstrijd. Heeft een een mooie foto van, met of anders met uw Abessijn of Somali kunt u al meedoen. U leest meer hierover op de site van Somali Abessijn Nederland.

8 maart 2011 Onze ras vereniging Somali Abessijn Nederland organiseert op 22 mei 2011 een jubileum rasdag. Heeft u een Somali of Abessijn en wilt u deze gezellige dag met ons meebeleven zien wij uw inschrijving graag retour. Hoe anders dan een echte show is deze dag: De dag is alleen voor de rassen Abessijn en Somali, op deze dag word uw Abessijn en/of Somali gekeurd door een erkende keurmeester welke zelf haar hart verloren heeft aan dit mooie ras. Iedereen met een Abessijn of Somali kan deze inschrijven. Er zijn vele extra ras aanverwante prijzen te winnen. Er zal een leuke loterij zijn (wilt u iets voor de loterij sponcoren neemt u dan contact met ons op). Er zal een raspresentatie zijn. Heeft u vragen over de rassen Abessijn en/of Somali is dit het moment om te komen (kijken alleen kan natuurlijk ook als bezoeker). Vragen? Stelt u ze gerust, we beantwoorden ze graag!!!secretariaat@somaby.com

8 maart 2011 Meriva is naar een mooie blauwe heer geweest en we zijn nu in afwachting of ze opgenomen heeft. Alles wijst erop, maar gezien de vorige poging zijn we wat voorzichtig geworden. Zodra het definitief is zullen we het op de site vermelden.

3 februari 2011 Inmiddels hebben ook Kacey en Kaily een nieuw huisje gevonden. Koda en Kisha maken hun nieuwe huisje al onveilig en ook Kacey lijkt het naar haar zin te hebben in haar nieuwe gezin. Kaily mag nog een paar daagjes langer bij ons blijven totdat haar nieuwe familie terug van vakantie is.

3 januari 2011 We gaan op zoek naar geschikt personeel voor Kasey en Kaily. Helaas bleken beide geïnteresseerden af te vallen. We hebben nog andere geïnteresseerde personeel voor deze dames op de lijst staan en de eerste mail gaat vanmiddag de deur uit.

December 2010 De 4-ling van Noa groeit hard. De kater Koda en de poes Kisha hebben nu definitief een huisje. Voor Kasey en Kaily is het nog even afwachten daar de afspraken wel gemaakt zijn, maar nog niet geweest zijn.
De 4-ling heeft hun eerste enting ontvangen. Kooi open bij de dierenarts en rennen maar. De hele wachtkamer werdt geïnspecteerd, de onderzoekstafel van de onder en de bovenkant bekeken, de snoeren wilde ze ook uitproberen of het eetbaar was, maar daar hebben we maar een stokje voor gestoken. Wel even spannend als je voor onderzoek de tafel op moest in de handen van die vreemde meneer, maar dan ga je toch gewoon spinnen en kopjes geven. Heerlijk zo'n makkelijk nest!!!

November 2010 Diverse pagina's bijgewerkt/aangepast

13 oktober 2010 Startpagina aangepast met oa. een nieuwsblog, flyer show NKFV geplaatst

11 oktober 2010 Kittenpagina, startpagina, nieuws en linken geupdated


24 maart 2010 Pagina bijgewerkt: Foto's, Kittens, nieuws, showsagenda
, Linken

15 maart 2010 Kittenupdate geplaatst op de kittenpagina.

3 februari 2010 Noa en Umberto zijn op 1 januari ouders geworden van een 4-ling. Zie kittenpagina.

25 januari 2010 Op woensdag 13 januari is geheel onverwachts Tiffany en haar toekomstige kittens uit ons leven weggerukt. Wij zijn door dit gebeuren dan ook compleet verslagen. Meer informatie zie in memoriam.

20 januari 2010 In plaats van 2 nestjes wordt momenteel alleen nog het nestje van Noa verwacht. Meer informatie volgt spoedig.

4 januari 2010 De geboorte aankondiging van onze dames Noa en Tiffany staat erop. Tiffany is al aardig de breedte aan het ingaan en ook bij Noa kondigd er zich een buikje aan. Beide dames bunkeren en de werpkist wordt al druk ingericht door Tiffany welke al ervaring heeft met het krijgen van baby's. Voor Noa is alles nog nieuw en ze is dan ook een beetje sjagie naar de ander Aby's. Naar ons daarin tegen is ze juist een supper knuffel aan het worden. Voorheen kwam ze bij je staan en mocht je haar knuffen, tegenwoordig gunt ze zichzelf meer tijd en licht ze regelmatig de hele avond bij ons op schoot.

11 oktober 2009 De site begint weer enigszins ingevuld te raken na het verlies van alle informatie en gegevens. Regelmatig is er dan ook weer nieuwe informatie over onze Aby's te vinden en zijn er weer nieuwe links geplaatst. Mist u iets of ziet u iets wat niet klopt vernemen we dit uiteraard graag van u. Enig Feed back kan immers nooit kwaad.

7 mei 2009 Inmiddels is er weer nieuwe informatie op onze nieuwe
Cattery site geplaatst. Binnenkort zullen we weer verder gaan met het aanvullen van nog meer informatie.

27 maart 2009 Hoera!!! onze 3de dochter is geboren en heeft de naam Anouck mogen krijgen.

1 maart 2009 Door vertraging bij het overzetten van ons domein naar de nieuwe provider is de voorgaande site verloren gegaan. Momenteel werken wij hard om alle informatie weer online te krijgen echter ivm de aanstaande bevalling van ons kan e.e.a vertraging oplopen.