Welkom bij onze kittenbemiddeling

Uw kittens extra onder de aandacht brengen via het zeer grote bereik van onze site Cattery Online?

Dit is nu mogelijk tegen een zeer geringe bijdrage!!! Wij vragen hiervoor enkel een kleine bijdrage om de site up-to-date te kunnen houden en de kosten voor het domein en de server te kunnen opbrengen.

De nesten worden compleet met namen van ouders en uw gegevens geplaatst. Tevens heeft u ruimte voor een link naar een foto, uw opmerkingen, testuitslagen en wat u verder wenst. Ook verwachte nestjes kunnen worden opgegeven en vallen onder dezelfde voorwaarden als geboren nestjes.

De nesten worden geplaatst op de pagina's van het betreffende ras zodat alles overzichtelijk bij elkaar terug te vinden is.

Opgave is heel gemakkelijk. Stuur al uw gegevens per e-mail naar ons toe en wij sturen u per omgaande de totale kosten en rekening gegevens voor de plaatsing. Zodra uw betaling door ons is ontvangen worden uw gegevens on-line gezet.

Kosten:
keuze 1: Slechts: € 2,50 per maand / per plaatsing (kan dus per maand verlengd worden)
keuze 2: Slechts: € 15,00 per jaar onbeperkt het gehele jaar al uw nestjes laten plaatsen *!*!*!* Nu ter promotie ruim 1 half jaar extra plaatsing gratis bij betaling van 1 jaar!!!!!
Besluit u voor 1 januari 2010 uw nestje of aankondiging aan te melden dan plaatsen wij deze tot 1 juli 2011 op onze site en u betaald slechts € 15,00 hiervoor!!!

U betaald altijd vooraf aan plaatsing en dient zelf uw gegevens aan ons door te geven bij wijzigingen en na plaatsing te controleren of alles correct vermeld staat. U verneemt altijd van ons wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw gegevens on-line staan.

Cattery Online is niet verantwoordelijk voor de situatie waaronder de dieren zich bij de eigenaar bevinden, maar helpt u wel graag op weg met enkele adviezen.

Belangrijke punten bij aankoop kitten!!!

Heeft u vragen kunt u uiteraard per e-mail contact met ons opnemen.