Onze kittens:

Af en toe hebben wij een nestje kittens welke opgroeien in huiselijke sfeer.

Kittens mogen op hun vroegst naar een nieuw gezin wanneer zij minimaal 13 weken zijn en minimaal 1 kg wegen. Kittens gaan volledig ingeŽnt, ontwormt en met chip naar hun nieuwe gezin. Tevens ontvangt u een map mee met wanneer ze ontwormt en ingeŽnt zijn, een groeistaat en wat ze verder meegemaakt hebben bij ons. Op deze manier kunt u e.e.a altijd terug lezen of voor uw dierenarts mocht hij onverhoopt meer informatie benodigd hebben. Bij het verhuizen naar het nieuwe gezin ontvangt de nieuwe eigenaar eveneens een stamboom, een eigendomscertificaat en wordt de chip op naam van de nieuwe eigenaar gezet.

Onze Abessijnen lopen niet vrij buiten, iets dat wij van een nieuwe eigenaar eveneens verwachten. Wij verkopen geen Abessijn zonder stamboom!!! en maken ook geen verschil tussen een show of liefhebbers kat. Het belangrijkste vinden wij dat een Abessijn een gezellig en goed huisje treft met veel aandacht en liefde!!!

Geboren:

Heaven heeft in november 2017 een nestje gekregen. Het poesje mag in februari 2018 verhuizen naar haar nieuwe huisje. Voor het wildkleur katertje zoeken we een goed huisje.

Amira heeft 11/12 november 2017 een nestje gekregen van 3 wildkleur katertjes. Voor de 3 heren zijn we op zoek naar een goed huisje

Onze Aby's en de vader van het nest zijn getest op: Patella Luxatie, PRAgen, PKdef, bloedgroep bepalingEen goed huisje hebben we o.a. gevonden voor:

Z-nest Zodiac, Zeus, Zadir, ... (nest van Chani)
Y-nest Y..
X-nest Xanthos, Xena, ..
W-nest Wodan, Wolf, ..
V-nest Vadim, Voodoo, .. (nest van BjŲrk)
U-nest Unique, Utopia (nest van Bacara)
T-nest Triomph (nest van BjŲrk)
S-nest Sparkling, Shadow, .. (nest van Utopia)
R-nest R..
Q-nest Quadira, Quiny (nest van Utopia)
P-nest Paris, Pearl, Poema, Prins, Phantom (nest van Tiffany)
O-nest Odiva, Ovita
N-nest Narnia, Nike, Noa  (nest van Tiffany)
M-nest Morpheus, Meriva  (nest van Quadira)
L-nest Lion King, Lynx, Lucky, L!nk   (nest van Noa)
K-nest Koda, Kisha, Kacey en Kaily  (nest van Noa)